Leveringsmuligheder

Levering og afhentning af varer fra Kødbilen

København

Økoskabet

Spredt rundt i København står der 14 nedkølede pick-up points fra Økoskabe. Her kan du få dine slagtervarer leveret onsdag og fredag, og du kan hente 24/7, når det passer dig. Så kan det næsten ikke blive nemmere at handle kvalitetskød hos en rigtig slagter. Hvis du bestiller inden kl. 11:00, kan du hente varerne næste dag efter kl. 8:00.

Der er gratis fragt til Pick-up Point ved køb på minimum 250,-

Ved køb mindre end 250,- lægger vi 50,- på til fragt og emballage. Vi håber inderligt, at I alle vil købe for minimum 250,- for at mindske miljøbelastning og omkostning på transport samt emballage.

Se alle lokationer på Økoskabets hjemmeside.


Lager og butik

Afhentning af varer er naturligvis også muligt på lageret i Skovlunde eller i butikken i Lyngby.


Hjemmelevering

For dem, der stadig ønsker varerne leveret direkte til døren, er det muligt at benytte de øvrige leverandører, som er beskrevet nedenfor.


Sjælland og resten af Danmark

Gordon

Gordon er den største fragtleverandør af kølevarer i Norden. Gordon leverer slagtervarerne direkte hjem til jer i dedikerede kølebiler, og levering sker aftener samt weekender. Gordon leverer på alle brofaste øer i hele Danmark og vil før levering advisere om et 2-timers interval for levering. Ca. 30 minutter før levering vil der blive sendt endnu en SMS med besked om, at bilen er på vej. 


Xpressen

Xpressen er ligeledes en leveringsmulighed, for dem der ønsker hurtig levering i hele Danmark. Xpressen leverer i termokasser med køleelementer, og levering vil foregå på fastlagte dage mellem kl. 08:00 og kl. 18:00. Det er muligt at give chaufføren simple instruktioner, eksempelvi: "Sæt varer i skuret" eller lignende.


Med ønske om kærlighed og velstand fra os her på Kødbilen 🙂

Bornholm

Gordon

Gordon levere på Bornholm en gang om ugen. Levering bliver fortaget tirsdag aften. Du vil før levering advisere om et 2-timers interval for levering. Ca. 30 minutter før levering vil der blive sendt endnu en SMS med besked om, at bilen er på vej.

Var denne artikel nyttig?

202 ud af 232 synes om denne artikel

Stadig brug for hjælp? Send os en besked