1

Kød Abonnementer

FAQ

Abonnementskasser ekspederes automatisk den første torsdag hver måned kl. 8.15 med levering efterfølgende søndag. 

Dog med undtagelse af første bestilling, som ekspederes på købsdagen og sendes et par dage senere. Ligger første bestilling den 20. i måneden eller efter, vil den efterfølgende abonnementskasse skubbes en måned frem (Eksempel: Ved bestilling 21. februar bliver efterfølgende abonnementskasse først ekspederet første torsdag i april).

Spring en eller flere måneder over

På din brugerside kan du udskyde næste abonnementskasse en eller flere måneder. Du finder funktionen her: https://www.kodbilen.dk/my-account/subscriptions/

Vælg dit aktive abonnement og tryk på knappen for udskydelse. Her kan du også nulstille dine udskydelser, hvis det ønskes.

Tilføjelse til abonnementskassen

Da håndtering, termokasse og fragt allerede er betalt, giver det rigtig god mening at kunne tilføje varer til abonnementsordren. Dette gøres ved at lægge en ordre som normalt, men ved betalingssiden kan du når du har et aktivt abonnement, vælge at sende ordren med næste abonnementsforsendelse. Tillægsordre skal lægges inden 1. torsdag i måneden, for at komme med den pågældende måned, ellers vil varerne blive sendt med næste måned.

Besked om kommende ordre

I weekenden før ordre oprettelse, sender vi en mail med påmindelse om kommende ordre, og instruktion om eventuelt at springe over denne ordre. Denne mail vil også indeholde helt specielle fordelagtige tilbud til kødabonnenterne, da håndtering, termokasse og fragt allerede er betalt, kan vi lave meget skarpe tilbud.

Bemærk at emails ikke altid når modtageren, derfor kan du ikke forvente at du altid vil modtage denne mail. Har du brug for at udskyde ordre, skal du altid selv tage ansvar for at indtaste dette på bruger siden som beskrevet ovenfor. 

Levering af abonnementskasse

Ved ekspedition af ordren modtager du en mail med link til Track&Trace samt dato og tidspunkt for levering.

Alle varer er pakket i termokasser og leveres med kølebiler. Hvis personlig overdragelse ikke er muligt, stilles termokassen foran hoveddøren.

Leveringsdatoer

Ordre genereresOrdre leveres
Torsdag den 2. majSøndag den 5. maj 2024
Torsdag den 6. juniSøndag den 9. juni 2024
Torsdag den 4. juliSøndag den 7. juli 2024
Torsdag den 1. augustSøndag den 4. august 2024
Torsdag den 5. septemberSøndag den 8. september 2024
Torsdag den 3. oktoberSøndag den 6. oktober 2024
Torsdag den 7. novemberSøndag den 10. november 2024
Torsdag den 5. decemberSøndag den 8. december 2024

Betaling af abonnement

Betaling af abonnement sker hver måned på ordredatoen. Altså trækkes pengene på dit betalingskort hver måned på den dato hvor en ordre bliver genereret til dig. Dette vil være 1. torsdag i måneden, men mindre abonnements datoen er ændret, eller du selv har udskudt levering eller lignende.

Første ordre ekspederes med det samme, og første betaling vil derfor altid være ved oprettelse af abonnement.

Nyt betalingskort

Har du fået nyt betalingskort, vil du modtage en mail om, at din bestilling ikke er gået igennem. Du skal herefter logge på ”Min konto” og godkende din abonnementsbestilling med det nye betalingskort.

Ændringer i abonnement

Du kan foretage ændringer ved at logge ind på ”Min konto” på kødbilen.dk, du finder menupunktet under "Bruger" i menuen. Ændringer i abonnement skal senest ske onsdag i leveringsugen.

Opsigelse af abonnement

Der er ingen binding på vores kød abonnementer, og du kan altid opsige dit abonnement under "Min konto". Dog skal det ske senest dagen før en ordre genereres, dette vil typisk være 1. torsdag i måneden.

Rabatter på kød abonnement

Der kan ikke bruges rabatkoder, gavekort eller lignende på kød abonnementer. 

Var denne artikel nyttig?

6 ud af 7 synes om denne artikel

Stadig brug for hjælp? Send os en besked